WELKOM OP DE SITE VAN HOLISTIC TOUCH

laat je lichaam spreken 

Ervaringen van mensen die in mijn praktijk zijn geweest

Gastenboek

Ineke van Joolingen
27-07-22 21:06:21
In juni was ik bij Marlies te gast. Het was een fijn verblijf met een mooie sessie en massage. De opstelling gaf een mooi inzicht, wie ben ik in deze wereld. Een mooi thema om mee te nemen in de massage en daarna. Het is heerlijk om na de massage te kunnen blijven en te ontspannen. Het is een aanrader, mij heeft het veel gebracht. Nogmaals dank Marlies en tot een volgende keer. Liefs Ineke.
Brigitte van Zijp
07-07-22 11:14:24
In maart ben ik bij Marlies geweest voor een bed en bewust mini retraite.
Ik heb hiervan genoten!
De 1e dag samen kennis gemaakt en daarna kennis gemaakt met mijn innerlijke familie. Dit heeft me mooie inzichten gegeven. Bij Marlies voelde ik me meteen op mijn gemak en veilig om me open te stellen.
Na de sessie samen was er tijd voor mezelf. Lekker gewandeld rond een meer in de buurt. Mijn eten gegeten onder de fijne overkapping en lekker comfortabel op de bank genoten van een haardvuur.
Zo fijn om even deze fijne ruimte voor jezelf te hebben.
De volgende ochtend nog verwend met een heerlijk ontbijt en daarna weer naar huis om alles nog eens te laten binnenkomen.
Dankjewel voor jouw gastvrijheid, warmte en fijne begeleiding.
Maartje .
31-03-22 12:16:08
Lieve Marlies, wat een super cadeau mocht ik van Sinterklaas ontvangen: een Bed&Bewustzijn arrangement. Een warm welkom heb ik mogen ervaren door jou bij het knapperende houtvuur. Een heerlijke ruimte waar veel moois mag ontstaan. Heerlijke me-time!
Mijn innerlijke familie kreeg de ruimte om te verkennen, oud zeer en gekwetst zijn kreeg ruimte voor nieuw perspectief. Vanuit verbinding met mezelf me mogen verbinden met anderen. En daarna nog een cadeau, een hartverwarmende massage. Magische handen heb je Marlies! Zo fijn om nog heerlijk warm te kunnen blijven liggen en op mijn eigen tijd in een zalig bed te mogen rollen. Waardevol en dankbaar! Een heerlijk cadeau om jezelf en anderen te gunnen!
Marielle
29-01-22 14:08:33
Heerlijk dagje en nachtje me-time gehad bij Marlies de Vet van Holistic Touch. Fijne ontspannende massage en geweldige locatie om te verblijven. Echt een aanrader🍀
Nicole
16-01-22 12:30:37
Voor Marlies,

Worden wie je bent wensen we onze kinderen toe in het vrijeschoolonderwijs. Daarom geven we onderwijs vanuit hoofd, hart, handen.
Jij nam me mee vanuit deze waarden; hoofd, hart, handen. De familieopsteling gaf me inzichten in de verschillende rollen die we allemaal met ons meenemen. De vrouw liet het toe en gaf aan dat dit nu goed voor me was. Het meisje liet zich verzorgen. Het jongetje raakte geïnspireerd en de man wist zijn focus terug te pakken.
Je hebt geholpen bij het zoeken naar mijn richting. Ik ben er nog niet maar neem rustig de bocht😊
Dankjewel.
Tonen: 5  10
E-mailen
Bellen
Map
Info