WELKOM OP DE SITE VAN HOLISTIC TOUCH

laat je lichaam spreken 

Ervaringen van mensen die in mijn praktijk zijn geweest

Gastenboek

Maartje .
31-03-22 12:16:08
Lieve Marlies, wat een super cadeau mocht ik van Sinterklaas ontvangen: een Bed&Bewustzijn arrangement. Een warm welkom heb ik mogen ervaren door jou bij het knapperende houtvuur. Een heerlijke ruimte waar veel moois mag ontstaan. Heerlijke me-time!
Mijn innerlijke familie kreeg de ruimte om te verkennen, oud zeer en gekwetst zijn kreeg ruimte voor nieuw perspectief. Vanuit verbinding met mezelf me mogen verbinden met anderen. En daarna nog een cadeau, een hartverwarmende massage. Magische handen heb je Marlies! Zo fijn om nog heerlijk warm te kunnen blijven liggen en op mijn eigen tijd in een zalig bed te mogen rollen. Waardevol en dankbaar! Een heerlijk cadeau om jezelf en anderen te gunnen!
Marielle
29-01-22 14:08:33
Heerlijk dagje en nachtje me-time gehad bij Marlies de Vet van Holistic Touch. Fijne ontspannende massage en geweldige locatie om te verblijven. Echt een aanrader🍀
Nicole
16-01-22 12:30:37
Voor Marlies,

Worden wie je bent wensen we onze kinderen toe in het vrijeschoolonderwijs. Daarom geven we onderwijs vanuit hoofd, hart, handen.
Jij nam me mee vanuit deze waarden; hoofd, hart, handen. De familieopsteling gaf me inzichten in de verschillende rollen die we allemaal met ons meenemen. De vrouw liet het toe en gaf aan dat dit nu goed voor me was. Het meisje liet zich verzorgen. Het jongetje raakte geïnspireerd en de man wist zijn focus terug te pakken.
Je hebt geholpen bij het zoeken naar mijn richting. Ik ben er nog niet maar neem rustig de bocht😊
Dankjewel.
Karin Noot
07-01-22 23:09:32
Lieve Marlies,

Ik had prijs en hoe! Zo doe je mee aan een vrouwenverwenactie en zo had ik de hoofdprijs te pakken, een heerlijk overnachting mét massage in jullie sfeervolle Bed&Bewust. Een ontzettend warm welkom en niet alleen omdat de haard al brandde maar zeker ook door jou als mens. Ik voelde me even echt gezien, gehoord en meer dan welkom. Ik ben vaker gemasseerd in mijn leven maar jij hebt gouden handjes. "Volg alleen met je aandacht mijn handen" was al ik nodig had om anderhalf uur later heerlijk zen en in mijn lijf weer op aarde te landen. Om vervolgens heerlijk in een werkelijk zalig bed te mogen glijden en dat gevoel vast te kunnen houden voor de nacht. Het uitgebreide ontbijt, met mijn dekentje onder de overkapping, maakte de Bed&Bewust beleving helemaal compleet. Dankjewel Marlies. Ik gun dit echt iedereen, gun het jezelf zou ik zeggen! Het is het waard.
Jessie Martens
06-01-22 18:51:08
lieve Marlies,

Wij zochten een fijne warme huiselijke plek om even tot rust te komen en onszelf te ontmoeten. Dat is gelukt bij jou Bed & Bewustzijn in Gilze! Je hebt ons super gastvrij ontvangen, de kachel brandde al heerlijk en je praktijkruimte ziet er top uit. De massage die wij hebben gehad was zalig en zeker voor herhaling vatbaar, net als nog eens een overnachting zoals we hebben gehad onlangs bij jou. Pure verwennerij voor lichaam en geest en hoe fijn is het voor mij en mijn partner geweest om dit alles samen als zielsmaatjes op deze manier gedeeld te hebben LOVE RULES!! Bedankt voor je liefdevolle en goede zorgen en tot de volgende keer!

Liefs Jessie
Tonen: 5  10
E-mailen
Bellen
Map
Info