WELKOM OP DE SITE VAN HOLISTIC TOUCH

laat je lichaam spreken 

Ervaringen van mensen die in mijn praktijk zijn geweest

Gastenboek

AnneMarie
04-12-21 12:28:30
Lieve Marlies,

Wat een ervaringsfeestje hebben wij bij jou gehad!

Het begon met mijn man die zei “houd die datum vrij want dan heb ik een verrassing voor je.” Leuk, leuk! Dit werd gevolgd door een ritje geblinddoekt in de auto naar wist-ik-veel-waar.
Aldaar een hartelijke ontvangst met een drankje en een lekkernij. Sfeer impressie: mooie, rustgevende en behaaglijke ruimte met zithoek, massagetafel, een bijzonder mooie zelfgemaakte houten trap puur natuur én Marlies die helemaal zichzelf is waardoor je direct op je gemak bent.
Daarna een relaxte en leerzame kennismaking met het masseren in deze rustgevende omgeving waar de tijd even stil lijkt te staan.
Manlief had voor ons gekozen voor een schouder-nek-rug massage bij elkaar. Wat een verademing! Je wordt er heerlijk ontspannen van. En echt, je leert veel op zo’n middag!
We sluiten de massages in alle rust af en krijgen alle tijd om bij te komen en na te praten onder het genot van nog een drankje en iets lekkers.
De volgende keer boeken we ook een overnachting erbij om nóg langer na te genieten. Want oh, de sfeervolle buitenruimte met open haard en cozy zithoek zijn zeer aanlokkelijk…

Lieve groet,
Tonen: 5  10
E-mailen
Bellen
Map
Info