familieopstellingen dagen in Gilze 14 Juni 2020

familieopstellingen dagen in Gilze  14 Juni 2020

Van juni 14, 2020 09:30 tot juni 14, 2020 17:00 Bewaar de kalender

Bij Holistic Touch Nerhovensestraat 8, Gilze

Geplaatst door Marlies de Vet

Categorieën: Workshops

Waardering:

“IK EN MIJN FAMILIE”

Waarom voel ik me vaak zo onzeker/moe/boos?
Ik kan mijn moeder/dochter maar niet los laten, hoe komt dat toch?
Hoe kom ik in contact met mijn kinderen?

Waarom durf ik niet voor mijn mening uit te komen?

Waarom lukt het me maar niet om mijn studie af te maken?
Mijn partner en ik hebben steeds vaker ruzie, waar komt dat door?

Hoe komt het dat ik mijn leven niet georganiseerd krijg.

Wat maakt het dat ik niet in beweging kom.

 

Ieder van ons loopt in het dagelijks leven aan tegen terugkerende levensvragen. Deze workshop biedt een unieke mogelijkheid om antwoorden te vinden op deze vragen door te werken met systemische familieopstellingen volgens de methode van Bert Hellinger.

Veel van onze overtuigingen en manieren waarop we nu met elkaar omgaan vinden hun oorsprong in de familie waar wij zijn opgegroeid. De therapeutische methode van Bert Hellinger maakt verhoudingen binnen familieverbanden duidelijk door de verborgen dynamiek ervan zichtbaar te maken. Zo kan een kind (onbewust) verstrikt raken met een ander lid van de familie en diens emoties overnemen. In zo'n geval kan het kind niet meer zijn eigen plek in het gezinssysteem innemen. Soms kan een dergelijke verstrikking van generatie op generatie worden doorgegeven en speelt een ingrijpende gebeurtenis uit het verleden, bijvoorbeeld het overlijden van een kind of een groot familiegeheim, in het heden nog een rol zonder dat het verband tussen verleden en heden duidelijk is. Via de familieopstellingen van Hellinger kunnen dit soort spanningsvelden zichtbaar worden gemaakt en dit kan de start betekenen van een proces van gezonde integratie en een nieuwe dynamiek waarin iedereen tot zijn en haar recht komt.

“Tijdens onze jarenlange ervaring als therapeut vanuit de holistische visie hebben we ervaren, dat wanneer mensen écht niet weten waar hun patronen en hun emoties op gebaseerd zijn op dát moment het opstellen van je familie de sleutel is!

Wanneer je meer inzicht krijgt in je verleden kan dat de basis van je leven versterken waardoor je nu anders kunt omgaan met veranderingen.

In de workshop willen we graag mensen uitnodigen die specifiek geïnteresseerd zijn

in deze methode.

Het is geen vervanging voor psychotherapie.”     Het opstellen van je familie of je eigen gezin (Bert Hellinger) kan inzicht geven in patronen die je bij jezelf bewust bent geworden. Wanneer je je-zelf afvraagt waar die patronen vandaan komen is het opstellen van jouw familie, inclusief jezelf vaak de sleutel naar inzicht, begrip en vaak ook bevrijding. We focussen op het eerste chakra.

 

Data:   Zondag 14 Juni 2020

Plaats: Nerhovensestraat 8 , Gilze


Tijden:        10.00 uur - 17.00 uur ( 9.30 tijd voor koffie en/of thee) 
Kosten   :€ 110,00 incl. 21% btw  ( opsteller)  Nog plek voor 1 persoon

              € 65,00   incl. 21% btw ( representant)

Opgeven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 23988581 

Team: Marlies en Korrie de Vet 

Evenementen herhalingen

2020-06-14 09:30:00
2020-06-14 17:00:00