WELKOM OP DE SITE VAN HOLISTIC TOUCH

laat je lichaam spreken 

Ervaringen van mensen die in mijn praktijk zijn geweest

Gastenboek

Sara
28-06-23 14:06:37
review voor Marlies Bed & Bewustzijn.

In mei had ik een bed en bewustzijn arrangement geboekt bij Marlies, met het idee om een vraag te onderzoeken voor mijn bedrijf.
In de tijd dat ik bij haar boekte ging er al van alles stromen in mijn bedrijf en was de vraag van toen niet meer relevant.
Na een heerlijk ontvangst en afstemming over het programma die dag, voelde het al gelijk als een werk/vakantie.
na het onderzoek genoeg tijd voor uitrusten, wandelen, of een beetje schrijven/mijmeren.
De volgende ochtend ook nog een fantastisch verzorgt ontbijt op maat en ik kon weer opgeladen naar huis. Het werkte nog door en voelde dat dit precies was wat ik nodig had en dat had een directe invloed op mijn onderneming, dat gun ik iedereen en iedere ondernemer/­onderneemster!­
voor volgend jaar boek ik weer.
Ineke van Joolingen
27-07-22 21:06:21
In juni was ik bij Marlies te gast. Het was een fijn verblijf met een mooie sessie en massage. De opstelling gaf een mooi inzicht, wie ben ik in deze wereld. Een mooi thema om mee te nemen in de massage en daarna. Het is heerlijk om na de massage te kunnen blijven en te ontspannen. Het is een aanrader, mij heeft het veel gebracht. Nogmaals dank Marlies en tot een volgende keer. Liefs Ineke.
Brigitte van Zijp
07-07-22 11:14:24
In maart ben ik bij Marlies geweest voor een bed en bewust mini retraite.
Ik heb hiervan genoten!
De 1e dag samen kennis gemaakt en daarna kennis gemaakt met mijn innerlijke familie. Dit heeft me mooie inzichten gegeven. Bij Marlies voelde ik me meteen op mijn gemak en veilig om me open te stellen.
Na de sessie samen was er tijd voor mezelf. Lekker gewandeld rond een meer in de buurt. Mijn eten gegeten onder de fijne overkapping en lekker comfortabel op de bank genoten van een haardvuur.
Zo fijn om even deze fijne ruimte voor jezelf te hebben.
De volgende ochtend nog verwend met een heerlijk ontbijt en daarna weer naar huis om alles nog eens te laten binnenkomen.
Dankjewel voor jouw gastvrijheid, warmte en fijne begeleiding.
Maartje .
31-03-22 12:16:08
Lieve Marlies, wat een super cadeau mocht ik van Sinterklaas ontvangen: een Bed&Bewustzijn arrangement. Een warm welkom heb ik mogen ervaren door jou bij het knapperende houtvuur. Een heerlijke ruimte waar veel moois mag ontstaan. Heerlijke me-time!
Mijn innerlijke familie kreeg de ruimte om te verkennen, oud zeer en gekwetst zijn kreeg ruimte voor nieuw perspectief. Vanuit verbinding met mezelf me mogen verbinden met anderen. En daarna nog een cadeau, een hartverwarmende massage. Magische handen heb je Marlies! Zo fijn om nog heerlijk warm te kunnen blijven liggen en op mijn eigen tijd in een zalig bed te mogen rollen. Waardevol en dankbaar! Een heerlijk cadeau om jezelf en anderen te gunnen!
Marielle
29-01-22 14:08:33
Heerlijk dagje en nachtje me-time gehad bij Marlies de Vet van Holistic Touch. Fijne ontspannende massage en geweldige locatie om te verblijven. Echt een aanrader🍀
Nicole
16-01-22 12:30:37
Voor Marlies,

Worden wie je bent wensen we onze kinderen toe in het vrijeschoolonderwijs. Daarom geven we onderwijs vanuit hoofd, hart, handen.
Jij nam me mee vanuit deze waarden; hoofd, hart, handen. De familieopsteling gaf me inzichten in de verschillende rollen die we allemaal met ons meenemen. De vrouw liet het toe en gaf aan dat dit nu goed voor me was. Het meisje liet zich verzorgen. Het jongetje raakte geïnspireerd en de man wist zijn focus terug te pakken.
Je hebt geholpen bij het zoeken naar mijn richting. Ik ben er nog niet maar neem rustig de bocht😊
Dankjewel.
Karin Noot
07-01-22 23:09:32
Lieve Marlies,

Ik had prijs en hoe! Zo doe je mee aan een vrouwenverwenactie en zo had ik de hoofdprijs te pakken, een heerlijk overnachting mét massage in jullie sfeervolle Bed&Bewust. Een ontzettend warm welkom en niet alleen omdat de haard al brandde maar zeker ook door jou als mens. Ik voelde me even echt gezien, gehoord en meer dan welkom. Ik ben vaker gemasseerd in mijn leven maar jij hebt gouden handjes. "Volg alleen met je aandacht mijn handen" was al ik nodig had om anderhalf uur later heerlijk zen en in mijn lijf weer op aarde te landen. Om vervolgens heerlijk in een werkelijk zalig bed te mogen glijden en dat gevoel vast te kunnen houden voor de nacht. Het uitgebreide ontbijt, met mijn dekentje onder de overkapping, maakte de Bed&Bewust beleving helemaal compleet. Dankjewel Marlies. Ik gun dit echt iedereen, gun het jezelf zou ik zeggen! Het is het waard.
Jessie Martens
06-01-22 18:51:08
lieve Marlies,

Wij zochten een fijne warme huiselijke plek om even tot rust te komen en onszelf te ontmoeten. Dat is gelukt bij jou Bed & Bewustzijn in Gilze! Je hebt ons super gastvrij ontvangen, de kachel brandde al heerlijk en je praktijkruimte ziet er top uit. De massage die wij hebben gehad was zalig en zeker voor herhaling vatbaar, net als nog eens een overnachting zoals we hebben gehad onlangs bij jou. Pure verwennerij voor lichaam en geest en hoe fijn is het voor mij en mijn partner geweest om dit alles samen als zielsmaatjes op deze manier gedeeld te hebben LOVE RULES!! Bedankt voor je liefdevolle en goede zorgen en tot de volgende keer!

Liefs Jessie
AnneMarie
04-12-21 12:28:30
Lieve Marlies,

Wat een ervaringsfeestje hebben wij bij jou gehad!

Het begon met mijn man die zei “houd die datum vrij want dan heb ik een verrassing voor je.” Leuk, leuk! Dit werd gevolgd door een ritje geblinddoekt in de auto naar wist-ik-veel-waar.
Aldaar een hartelijke ontvangst met een drankje en een lekkernij. Sfeer impressie: mooie, rustgevende en behaaglijke ruimte met zithoek, massagetafel, een bijzonder mooie zelfgemaakte houten trap puur natuur én Marlies die helemaal zichzelf is waardoor je direct op je gemak bent.
Daarna een relaxte en leerzame kennismaking met het masseren in deze rustgevende omgeving waar de tijd even stil lijkt te staan.
Manlief had voor ons gekozen voor een schouder-nek-rug massage bij elkaar. Wat een verademing! Je wordt er heerlijk ontspannen van. En echt, je leert veel op zo’n middag!
We sluiten de massages in alle rust af en krijgen alle tijd om bij te komen en na te praten onder het genot van nog een drankje en iets lekkers.
De volgende keer boeken we ook een overnachting erbij om nóg langer na te genieten. Want oh, de sfeervolle buitenruimte met open haard en cozy zithoek zijn zeer aanlokkelijk…

Lieve groet,
Tonen: 5  10
E-mailen
Bellen
Map
Info